Stahulp

Ideale zit/sta aanvulling

Zit/sta werken begint steeds meer aan populariteit te winnen. En terecht. Afwisselend staand en zittend werken vermindert veel zitgerelateerde klachten. Het heeft een positieve invloed op uw welzijn en gezondheid. Tijdens het staan kan u vaak wel een beetje ondersteuning gebruiken. Daar komt een stahulp goed bij uit. Deze zitoplossing maakt het mogelijk om tijdens het staan een groot gedeelte van de druk op te nemen. Zo kunt u niet alleen langer staand werken, maar wint u tegelijk aan comfort.

Stahulp

Stahulp kopen

Varier (Stokke) Move

De Varier Move is een veelzijdige ergonomische sta hulp, die in diverse uitvoeringen leverbaar is qua zitting en zithoogte, zodat de Move altijd past!

Bekijken

Varier (Stokke) Motion

De Motion van Varier is een comfortabele zadelkruk met een ergonomische zitting en dynamische schotelvoet, die gezonde microbewegingen stimuleert.

Bekijken

ONGO Free

Deze degelijke Duitse balanskruk met een strak modern design is een betaalbare ergonomische oplossing, speciaal voor zit/sta werken geschikt.

Bekijken

aeris muvman

De muvman van het Duitse aeris is een innovatieve en zeer populaire stahulp, die u naast ondersteuning ook veel beweging en bewegingsvrijheid biedt.

Bekijken

ONGO Stand

De ONGO Stand is een zeer aantrekkelijk vormgegeven sta-hulp, die uw lichaam dankzij een innovatief mechaniek en zadelzitting actief ondersteunt.

Bekijken

Contact opnemen

Op zoek naar persoonlijk advies, interesse om langs te komen in onze studio of behoefte aan een offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier.