Varier Move Wheels uit het assortiment

30 november 2015

Varier heeft aangegeven te stoppen met de productie van de Varier Move uitvoering met kruisvoet en zwenkwielen, de zogenaamde Move Wheels & Tilt.

UPDATE VAN 20-08-2019

De Move Wheels is weer aanwezig in onze webshop! Varier heeft het oude model nieuw leven ingeblazen en de Move Wheels onder handen genomen. Een mooie en nuttige uitbreiding op het Move balansprincipe. Zeker met geremde wielen vormt deze kruk een waardevolle sta-hulp. Varier Move Wheels configurator

Varier Move Wheels configurator

Dit model beschikte over een tilt mechanisme, dat bevestigd was op een kruisvoet met zwenkwielen. Hierdoor kreeg deze uitvoering van de Move extra mobiliteit voor de dynamische werkvloer, zonder daarbij het ergonomische karakter van de sta-hulp in te leveren. Helaas past dit model niet meer in de toekomstvisie van Varier, dus is er besloten per 1 januari 2016 te stoppen met de productie ervan.

Wij hebben een aantal waardige vervangende oplossingen in ons assortiment ergonomische krukken, zoals de BackApp, ONGO Roll, de innovatieve oplossingen van BQE en binnenkort de Swopper op wielen. Heeft u nog vragen over dit nieuwsbericht of zoekt u advies bij het uitzoeken van een goed alternatief voor de Move Wheels, neem dan gerust even contact met ons op.