Bureaufiets

Bewegen is goed, maar de werkplek is van oudsher een plek waar beweging helaas niet zo vanzelfsprekend is. Fiets je fit zonder je werk te hoeven laten liggen. Rustig fietsend werken zorgt voor een betere doorstroming van je bloed door je hele lichaam en dat zorgt weer voor een verbetering van je concentratie en creativiteit. En je gezondheid. Een echte win-win oplossing dus.

Euroseats Deskbike Tournette
Euroseats Deskbike Tournette
van € 499,00 voor € 425,00 excl. BTW
vanaf 2-9 werkdagen
Euroseats Deskbike Tournette Deluxe
Euroseats Deskbike Tournette Deluxe
vanaf € 409,00 excl. BTW
vanaf 2-9 werkdagen

Fietsen tijdens het werk

Meer bewegen tijdens je werk is gezond

Na enige tijd gewenning zal je merken, dat je door regelmatig zitten en staan af te wisselen met een sessie dynamisch fietsen, je meer concentratie geniet tijdens je werk en meer creativiteit. Laat gerust je collega's ook kennis maken met het principe en probeer eens met een aantal bureaufietsen een sportieve meeting te hebben. Nadat iedereen gewend is geraakt aan het bureaufiets principe en zich er steeds gemakkelijker bij gaat voelen, zullen meetings leuker en vooral ook inhoudelijk verrassender uit de hoek kunnen gaan komen. Fiets je fit en geniet van een gezondere en leukere manier van werken!

Ons advies: geef jezelf voldoende werkdagen de tijd om eerst te wennen aan je bureaufiets. Stel deze vooral zo licht mogelijk in om te voorkomen dat je vermoeid raakt, gaat zweten en je je teveel gaat concentreren op je beenspieren. Voor een echte workout heb je een echte hometrainer nodig en daar is je werkplek niet geschikt voor. Let op: het bureau moet hoog genoeg ingesteld kunnen worden. Een zit/sta bureau vormt de beste oplossing.