Bureaufiets

nog geen beoordelingen aanwezig

Let op

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar. Kijk gerust verder naar onze suggesties verderop of neem even contact met ons op voor een gericht advies.

Bureaufiets afbeelding 1
Bureaufiets afbeelding 2
Bureaufiets afbeelding 3
Bureaufiets afbeelding 4
Bureaufiets afbeelding 5
Bureaufiets afbeelding 6

Fiets je fit achter je bureau

Bewegen is goed, maar de werkplek is van oudsher een plek waar beweging helaas niet zo vanzelfsprekend is. Met een zit/sta bureau gloort er echter licht aan de horizon. En nu met een zogenaamde bureaufiets kan je ook zittend in beweging komen achter je zit/sta bureau! Fiets je fit zonder je werk te hoeven laten liggen. Sterker nog, rustig fietsend werken zorgt voor een betere doorstroming van je bloed door je hele lichaam en dat zorgt weer voor een verbetering van je concentratie en creativiteit. En je gezondheid. Een echte win-win oplossing dus.

Ons advies: geef jezelf voldoende werkdagen de tijd om eerst te wennen aan je bureaufiets. Stel deze vooral zo licht mogelijk in om te voorkomen dat je vermoeid raakt, gaat zweten en je je teveel gaat concentreren op je beenspieren. Voor een echte workout heb je een echte hometrainer nodig en daar is je werkplek niet geschikt voor. Let op: het bureau moet hoog genoeg ingesteld kunnen worden. Een zit/sta bureau vormt de beste oplossing.

Lees het hele verhaal verderop

Pluspunten

  • Gezonder je bureauwerk verrichten
  • Goed voor de concentratie en creativiteit
  • Verstelbaar qua weerstand met kliksysteem
  • Breed comfortabel zadel in hoogte verstelbaar
  • Robuust frame met 6 kleuraccenten

Bureaufiets in beelden

Meer over de Bureaufiets

Onze bureaufiets wordt standaard niet voorgemonteerd geleverd, maar is eenvoudig zelf in elkaar te zetten. Voorgemonteerde levering is optioneel mogelijk voor een bescheiden meerprijs. Het robuuste frame wordt ondersteund door twee dwarsliggers, waarvan de voorste voorzien is van een tweetal verzonken wieltjes, waardoor de bureaufiets zonder veel inspanning gemakkelijk te verplaatsen is. Het zadel is vervaardigd als breed model, dat een comfortabele zithouding mogelijk maakt, waarbij je gemakkelijk rechtop kan blijven zitten tijdens je bureauwerk en tijdens meetings.

Eenvoudig instelbaar naar uw eigen wensen

De zithoogte is snel en eenvoudig verstelbaar door middel van het losdraaien/uittrekken van een pen. Je kan daarna het zadel op de gewenste hoogte instellen, waarbij de pen in één van de mogelijke standen weer terugkeert. De weerstand van de trappers is snel en al zittend in te stellen door middel van een handige draaiknop, die je via een kliksysteem in 8 verschillende standen kan zetten. Wij bevelen een lichte stand aan, zodat je niet gaat zweten en je jezelf goed kan blijven concentreren op het werk of op je collega's tijdens een sportieve meeting.

Geen afleiding door onnodige opties

Onze bureaufiets is niet voorzien van een snelheidsmeter of een App. Naast dat de benodigde elektronische componenten de fiets gevoeliger maakt voor storingen, leiden deze opties verder alleen maar af. In onze ervaring worden de opties slechts kort gebruikt en zorgen ze daarna dus alleen maar voor afleiding. Een bureaufiets gebruik je pas echt optimaal, wanneer je er niet bij hoeft na te denken en zonder je snelheid, afstand of calorieverbranding te meten en te vergelijken met anderen. Voor competitief gebruik met duidelijke trainingsdoelstellingen raden wij altijd een professionele hometrainer aan en niet een bureaufiets.

Meer bewegen tijdens je werk is gezond

Na enige tijd gewenning zal je merken, dat je door regelmatig zitten en staan af te wisselen met een sessie dynamisch fietsen, je meer concentratie geniet tijdens je werk en meer creativiteit. Laat gerust je collega's ook kennis maken met het principe en probeer eens met een aantal bureaufietsen een sportieve meeting te hebben. Nadat iedereen gewend is geraakt aan het bureaufiets principe en zich er steeds gemakkelijker bij gaat voelen, zullen meetings leuker en vooral ook inhoudelijk verrassender uit de hoek kunnen gaan komen. Fiets je fit en geniet van een gezondere en leukere manier van werken!

Eigenschappen

Kleur Zwart / Wit / Rood / Groen / Geel / Oranje
Zadel Comfortabel breed
Max. gewicht van de gebruiker 120 kg
Max. lengte van de gebruiker ca. 190 cm
Levering Ongemonteerd / Voorgemonteerde levering

Andere klanten bekeken ook

Varier (Stokke) Move
van € 371,07 voor € 310,00 excl. BTW
3-5 weken
Bekijken
in showroom
Herman Miller Aeron
vanaf € 1.199,00 excl. BTW
op aanvraag
Bekijken
in showroom
RH Logic
vanaf € 1.072,00 excl. BTW
op aanvraag
Bekijken
in showroom
Giroflex 353
van € 534,00 voor € 455,00 excl. BTW
4 weken
Bekijken
in showroom

Zelf proberen?

Of vraag een proefplaatsing aan speciaal voor bedrijven. Inclusief uitgebreide zitinstructie direct inzetbaar op de werkvloer.

Proefplaatsing aanvragen

Nog vragen?

Toch nog een vraagje of nog iets onduidelijk? Laat het ons gerust even weten!

Contact opnemen

Bellen kan ook! Gratis en vrijblijvend adviesgesprek via +31 (0)85 1302 585

Bel mij liever terug

Offerte aanvragen?

Snel, scherp en vrijblijvend. Vraag gerust even een offerte aan voor dit product.

Offerte aanvragen

Configureren & bestellen