Viasit

Viasit
  • Duitse degelijkheid en hoogwaardige productie
  • Innovatieve zitmechanieken
  • Modern prijswinnend design
  • Zorgeloze full-service garantie

Ergonomische bureaustoelen gestoeld op Duitse Gründlichkeit


Viasit

Het Duitse Viasit Bürositzmöbel GmbH is opgericht in 1980 en heeft zich sinds die tijd gestaag omhooggewerkt tot het toonaangevende internationale bedrijf, dat het vandaag de dag is. In het Duitse Neunkirchen zorgen de ruim 80 medewerkers ervoor dat Viasit deze positie stevig vast blijft houden dankzij een efficiënte communicatie met de klanten en een professionele service.

Viasit voldoet aan de stereotype kenmerken van een Duitse fabrikant. Men ontwerpt en produceert innovatieve, strak vormgegeven, kwalitatief en technisch hoogwaardige producten. In dit geval ergonomische bureaustoelen, bijpassende vergaderstoelen en design kantoormeubilair.

Viasit bureaustoelen, balansstoelen en werkstoelen

Viasit Scope

Moderne prijswinnende designstoel van het oerdegelijke Duitse Viasit, die tevens leverbaar is als volwaardige NPR 1813 gecertificeerde bureaustoel.

Bekijken

Viasit Impulse

Sterk in vorm en functie. De Impulse van het Duitse Viasit is een ergonomische bureaustoel, die zowel qua prijs als design uitstekend weet te scoren.

Bekijken

Viasit Toro24

De Toro24 van Viasit is een zeer degelijke en robuuste Duitse 24-uurs stoel met een zeer comfortabele zitting en een mooie luxe afwerking.

Bekijken

Viasit Linea

De Linea NPR van het Duitse Viasit is een zeer ergonomische en degelijke NPR bureaustoel met een zeer aantrekkelijk prijskaartje.

Bekijken

Viasit Futura

De comfortabele Futura directiestoel van Viasit is een echt Duits kwaliteitsproduct met een hoogwaardige afwerking en standaard zeer rijke uitrusting.

Bekijken

Viasit Toro

De Toro van het Duitse Viasit is een echte directiestoel met een premium lederen bekleding en een zeer rijke comfortverhogende uitrusting.

Bekijken

Viasit vergaderstoelen, bezoekersstoelen en conferentiestoelen

Viasit Impulse Conference

De Impulse Conference is een modern vormgegeven vergaderstoel / bezoekersstoel, die de perfecte combinatie vormt met uw Impulse bureaustoel.

Bekijken

Viasit re-pend

De re-pend is een moderne opvallende design bezoekersstoel met een comfortabele zithouding dankzij een uniek schommelmechaniek.

Bekijken

Viasit Scope Conference

De Scope Conference met een prijswinnend futuristisch design vormt een echte blikvanger op kantoor met een ongekend hoog niveau aan comfort.

Bekijken

Viasit Futura Conference

De Futura Conference is het toppunt van luxe en comfortabel vergaderen dankzij een zeer degelijke en hoogwaardige afwerking met diverse unieke opties.

Bekijken

Innovatieve en degelijke stoelen

Met een uitgebalanceerde collectie brengt Viasit een ergonomische zitoplossing voor iedere werkomgeving. Van thuiskantoor tot 24-uurs omgeving. Van directiekamer tot kantoortuin. Viasit legt naast een mooi design vooral de nadruk op de ergonomie van de bureaustoel. Zowel in Duitsland als daarbuiten weet de bureaustoelenfabrikant een prima omzet neer te zetten met professioneel zitmeubilair. Dankzij een jarenlange nauwe samenwerking met ergonomen en fysiotherapeuten staan de bureaustoelen van Viasit al tijden op een hoog ergonomisch niveau.

Gecertificeerd en veilig

De bureaustoelen van Viasit voldoen aan de strengste Europese en Nederlandse normeringen op het gebied van ergonomie, veiligheid en kwaliteit. Vele bureaustoelen zijn meervoudig gecertificeerd en voldoen daarmee aan de strengste Europese eisen voor kantoormeubilair. Naast het kwaliteitskeurmerk GS beschikken vele modellen ook over het Duitse "Ergonomie Geprüft" keurmerk van de TÜV.

Contact opnemen

Op zoek naar persoonlijk advies, interesse om langs te komen in onze studio of behoefte aan een offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier.