Viasit

Viasit experts.

Het Duitse Viasit Bürositzmöbel GmbH is opgericht in 1980 en heeft zich sinds die tijd gestaag omhooggewerkt tot het toonaangevende internationale bedrijf, dat het vandaag de dag is. In het Duitse Neunkirchen zorgen de ruim 80 medewerkers ervoor dat Viasit deze positie stevig vast blijft houden dankzij een efficiënte communicatie met de klanten en een professionele service.

Viasit voldoet aan de stereotype kenmerken van een Duitse fabrikant. Men ontwerpt en produceert innovatieve, strak vormgegeven, kwalitatief en technisch hoogwaardige producten. In dit geval ergonomische bureaustoelen, bijpassende vergaderstoelen en design kantoormeubilair.

Innovatieve en degelijke stoelen

Met een uitgebalanceerde collectie brengt Viasit een ergonomische zitoplossing voor iedere werkomgeving. Van thuiskantoor tot 24-uurs omgeving. Van directiekamer tot kantoortuin. Viasit legt naast een mooi design vooral de nadruk op de ergonomie van de bureaustoel. Zowel in Duitsland als daarbuiten weet de bureaustoelenfabrikant een prima omzet neer te zetten met professioneel zitmeubilair. Dankzij een jarenlange nauwe samenwerking met ergonomen en fysiotherapeuten staan de bureaustoelen van Viasit al tijden op een hoog ergonomisch niveau.

Gecertificeerd en veilig

De bureaustoelen van Viasit voldoen aan de strengste Europese en Nederlandse normeringen op het gebied van ergonomie, veiligheid en kwaliteit. Vele bureaustoelen zijn meervoudig gecertificeerd en voldoen daarmee aan de strengste Europese eisen voor kantoormeubilair. Naast het kwaliteitskeurmerk GS beschikken vele modellen ook over het Duitse "Ergonomie Geprüft" keurmerk van de TÜV.

Niet meer leverbare modellen

Viasit Toro
niet meer leverbaar
Viasit Impulse
niet meer leverbaar
Viasit Scope
niet meer leverbaar
Viasit Linea
niet meer leverbaar
Viasit re-pend
niet meer leverbaar
Viasit Futura
niet meer leverbaar
Viasit Futura Conference
niet meer leverbaar
Viasit Scope Conference
niet meer leverbaar
Viasit Impulse Conference
niet meer leverbaar
Viasit Toro24
niet meer leverbaar