Info

Onze gegevens

BureaustoelWijzer is een merk van NU Inrichten (een handelsnaam van NU Concepts B.V.). Wij zijn altijd bereikbaar via info@inrichten.nu en tijdens kantooruren telefonisch via +31 (0)85 4011 295.

Projectstudio & Postadres
Bataviakade 32
3024ST Rotterdam
alleen op afspraak geopend: nu online inplannen

Handelsnaam: NU Inrichten
Bedrijfsnaam: NU Concepts B.V.
IBAN: NL67 INGB 0667 2717 08
KvK Rotterdam: 24234381
BTW nummer: NL008287235B01

Oog voor design en hart voor ergonomie

Oog voor design, hart voor ergonomie

Al sinds 1999 zijn wij bezig om het hogere segment bureaustoelen en andere zitoplossingen in de markt te zetten. Tevens zijn wij sinds die tijd ook al bezig geweest met het introduceren van zit/sta werken, een ergonomische stroming die vanuit Scandaniviƫ steeds meer aan terrein wint in Nederland en Belgiƫ.

Wij zijn gespecialiseerd in zit/sta werkplekken en dynamische ergonomische zitoplossingen. Van de zeer comfortabele bureaustoelen van RH tot de gepatenteerde balansstoelen van Varier en de dynamische werkstoelen van BQE. Ons assortiment is een uitgebalanceerd geheel van innovatieve en kwalitatief hoogstaande stoelen van stuk voor stuk A-merken.

Kom inspiratie opdoen in onze projectstudio
Wij hebben een uitgesproken visie op gezond werken

Onze visie

Wij zijn al jaren groot voorstander van dynamisch zitten en van zit/sta werken. De perfecte combinatie tussen correct zitten en dat afwisselen met regelmatig staan voorkomt een grote hoeveelheid aan moderne zitgerelateerde klachten. Natuurlijk vinden wij een scherpe prijs ook belangrijk, maar de absolute prioriteit geven wij altijd aan een zo passend mogelijke zitoplossing voor uw specifieke situatie. Zowel voor uzelf als voor uw personeel kijken wij altijd naar de lange termijn en zetten we duurzame oplossingen in. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op om een keer te sparren over uw zitwensen en -vragen.

Gebruik ons contactformulier

Onze projectstudio is een belevenis

Inspirerende projectstudio

Onze zitoplossingen komen pas echt tot leven in onze projectstudio in hartje historisch Delfshaven, Rotterdam. Hier kunt u zelf de innovatieve ontwerpen ervaren, van balansstoelen tot kniestoelen en zeer uitgebreide professionele bureaustoelen. Ze staan allemaal voor u klaar. Tevens kunnen wij u vele verschillende stoffen en kleuren tonen waarmee u uw stoel kan personaliseren. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend bezoek.

Meer over onze projectstudio

Contact opnemen

Op zoek naar persoonlijk advies, interesse om langs te komen in onze studio of behoefte aan een offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier.