Lendesteun

Een lendesteun geeft uw bureaustoel extra ondersteuning van de onderrug en geeft tevens een verhoogd gevoel van comfort en welbehagen.

Ondersteuning van de 5 wervels die samen de lende vormen

De lende is het gedeelte van de ruggengraat van 5 wervels in de onderste regio tussen de borstwervels en het heiligbeen. Deze wervels dragen het grootste van alle wervels en zijn tevens het meest flexibel. Dit maakt de lende helaas meteen ook één van de gevoeligste plekken voor blessures, die kunnen leiden tot ernstige rugklachten. Een lendesteun zorgt voor extra ondersteuning van deze gevoelige regio van het menselijk lichaam, vaak door de natuurlijke kromming zoveel mogelijk na te bootsen, waardoor de ondersteuning beter is en er een gevoel van comfort ontstaat. Er zijn lendesteunen die dit door middel van het aanspangen van een kabel doen of, vaak in duurdere bureaustoelen, met behulp van luchtdruk die met een handpompje snel te regelen is. Vaak is de meerprijs van een lendesteun niet erg hoog. Het is daarom vaak aan te bevelen de lendesteun indien mogelijk als optie bij te voegen. Het vormt een belangrijke schakel in het comfortabel en vooral gezond zitten op een bureaustoel.

Chat met ons via WhatsApp
BureaustoelWijzer profiel afbeelding
BureaustoelWijzer
Beschikbaar via WhatsApp

Heb je een vraag? Via WhatsApp Business zijn we vaak snel bereikbaar en krijg je vaak ook snel antwoord. Anders komen we z.s.m. bij je terug.

WhatsApp QR code Scan deze QR code op je mobiel om je WhatsApp chat met ons op te starten.

Gebruik WhatsApp via je browserStart WhatsApp en chat met ons