Workshop "Gezond Zitten", een eye-opener

Breng je zitgedrag in kaart

Voor veel mensen is zitten iets onbewusts. Niemand denkt er echt bij na. Pas als er klachten gaan ontstaan, staat men er meer bij stil. Maar wat veroorzaakt nou precies de klachten? En belangrijker nog, hoe kom je er weer van af of hoe kan je er het beste mee omgaan?

De Zitacademie heeft daar innovatieve antwoorden op ontwikkeld in de vorm van unieke Zitcriteria. Ze hebben deze kennis vertaald naar de toegankelijke korte workshop "Gezond Zitten". De workshop laat u stap voor stap uw zitgedrag leren kennen en werkt efficient toe naar een precies voor u geschikt zitoplossing. Eindelijk zonder klachten goed zitten en ook actief klachten te gaan voorkomen.

Zitcriteria brengen uw zitgedrag in kaart

Veel positieve reacties

Er zijn al veel mensen geholpen met de workshop. De reacties zijn stuk voor stuk positief. Veel beschouwen het een echte eye-opener. Zeker mensen met klachten zijn dolblij met de resultaten. De voor u geschikte zitoplossing kan alle kanten op gaan, van klassieke bureaustoel tot dynamische balanskruk, kniestoel of stahulp.

De workshop heeft maximaal 5 deelnemers en bestaat uit één dagdeel. Bij voldoende belangstelling organiseren wij de workshop in onze projectstudio in Rotterdam. Het is ook mogelijk om in overleg de workshop op uw locatie aan te bieden. Neem gerust contact op voor alle mogelijkheden.

Workshop levert veel positieve reacties op

Contact opnemen

Op zoek naar persoonlijk advies, interesse om langs te komen in onze studio of behoefte aan een offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier.