Wie zijn wij?

Wie zijn de mensen achter deze website? Wie zijn de experts en wie werken er nog meer in het team van BureaustoelWijzer? Wij stellen ons graag voor! Zodra je een gezicht kan koppelen aan een website gaat alles meteen een stuk meer leven. Je doet immers geen zaken met een computer maar met echte mensen. Met echte kennis en jarenlange ervaring. En met een goede smaak voor koffie en muziek :-)

Oog voor design, hart voor ergonomie

Al sinds 1987 zijn wij bezig om de betere bureaustoelen en bijzondere zitoplossingen in de markt te zetten. Ook zijn wij echte pioniers geweest als het om zit/sta werken gaat. Omdat wij deze ergonomische stroming - die zijn oorsprong in Scandinaviƫ vindt - al zo lang promoten, weten wij er ook echt veel van.

Wij zijn gespecialiseerd in zit/sta werkplekken en in dynamische zitoplossingen. Van de ergonomische probleemoplossende bureaustoelen van RH tot de gepatenteerde balansstoelen van Varier. Ons assortiment is een uitgebalanceerd geheel van innovatieve en kwalitatief hoogstaande zitoplossingen van stuk voor stuk A-merken.

Een visie hebben wij ook

Wij geloven in een uitgebalanceerde combinatie van dynamisch zitten en zit/sta werken. Wissel een correcte zithouding regelmatig af met een staande werkhouding en voorkom daarmee een grote hoeveelheid aan moderne werkgerelateerde klachten. En natuurlijk vinden wij een faire prijs ook belangrijk.

Zowel voor jou als voor jouw personeel kijken wij altijd naar de ultieme oplossing. Graag zetten we daarbij duurzaam geproduceerde meubelen in. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op om een keer te sparren over de beste oplossingen voor uw werkomgeving.

Zakelijke gegevens

BureaustoelWijzer is een handelsnaam van NU Concepts BV. Wij zijn altijd bereikbaar via [javascript protected email address] en tijdens kantooruren telefonisch via +31 (0)85 1302 585.

Showroom
Overschieseweg 34C
3044EE Rotterdam
alleen op afspraak open: maak even online een afspraak

Postadres
Overschieseweg 34C
3044EE Rotterdam

Handelsnaam: BureaustoelWijzer
Bedrijfsnaam: NU Concepts B.V.
IBAN: NL67 INGB 0667 2717 08
KvK Rotterdam: 24234381
BTW nummer: NL008287235B01