in onze projectstudio te ervaren, plan een bezoek

Varier (Stokke)

Ergonomische stoelen om gezond te zitten

Varier, het vroegere Stokke, is dé expert uit Noorwegen in actief gezond zitten. Designklassiekers als de Variable kniestoel en Move sta kruk helpen al decennia lang rugklachten te verminderen en zelfs compleet te voorkomen.

van € 558,- voor € 395,-

Varier (Stokke) Multi Balans

Multifunctionele draagbare kniestoel, die u in een gezonde zithouding dwingt waarbij uw romp aan het werk wordt gezet om uw balans te behouden.

Bekijken
van € 371,- voor € 310,-

Varier (Stokke) Move

De Varier Move (voorheen Stokke Move) is een veelzijdige ergonomische stahulp, die u helpt bij een actieve, gezonde werkhouding, thuis en op kantoor.

Bekijken
van € 272,- voor € 245,-

Varier (Stokke) Variable Balans

Uit voorraad leverbaar! De beroemde Variable Balans kniestoel van Varier (Stokke) voorkomt actief rugpijn door een correcte zithouding te stimuleren.

Bekijken
van € 412,- voor € 345,-

Varier (Stokke) Motion

De Motion van Varier is een comfortabele zadelkruk met een ergonomische zitting en dynamische schotelvoet, die gezonde microbewegingen stimuleert.

Bekijken
van € 867,- voor € 695,-

Varier (Stokke) Thatsit Balans

De Thatsit Balans kniestoel van Varier (voorheen Stokke) is volledig instelbaar naar uw lichaam en optioneel met een verstelbare rugleuning leverbaar.

Bekijken
van € 1.652,- voor € 1.395,-

Varier (Stokke) Gravity Balans

De Gravity balansstoel van Varier kent diverse zitstanden en laat uw lichaam in de uiterste stand helemaal tot rust komen. Ervaar het zelf bij ons!

Bekijken
van € 644,- voor € 555,-

Varier (Stokke) Wing Balans

De Varier Wing Balans is een zeer geslaagde combinatie van een ergonomische kniestoel met de mobiliteit en flexibiliteit van een gewone bureaustoel.

Bekijken
van € 991,- voor € 895,-

Varier (Stokke) Active

De Varier Active bureaustoel weet succesvol vorm en functie met elkaar te verenigen, dankzij een zadelvormige zitting en elegant modern design.

Bekijken
van € 536,- voor € 485,-

Varier (Stokke) Actulum

De Actulum van Varier (voorheen Stokke) is een unieke balansstoel, die uw ademhaling en concentratie bevordert en uw lichaam in balans brengt.

Bekijken
prijs op aanvraag

Varier (Stokke) Peel

Varier Peel is een fraai vormgegeven relaxfauteuil. De schil ondersteunt uw rug precies daar waar nodig. Tegendruk van het kantelmechaniek instelbaar.

Bekijken

Nieuws en acties rond Varier (Stokke)

De Variable kniestoel nu bij ons uit voorraad leverbaar 08-03-2018
Lees dit artikel
Nieuwe stoffen en standaardkleuren bij Varier 13-02-2017
Lees dit artikel
Nieuwe balanskruk van Varier 02-02-2017
Lees dit artikel

Varier/Stokke stoelen, zitten in balans

Varier Furniture AS is in 2006 afgesplitst van het beroemde meubelmerk Stokke. Stokke zelf is verder gegaan met de productie van innovatieve kindermeubels, zoals de wereldberoemde Tripp Trapp kinderstoel van designer Peter Opsvik. Het nieuwe Varier heeft sinds 2006 de productie van alle ergonomische stoelen in beheer, zoals de beroemde Balans stoelen en Stokke kniestoelen.

Design gebaseerd op het menselijk lichaam

Varier noemt het deel van het assortiment, waarbij de focus vooral op design en innovatie ligt, Human Design. Het uitgangspunt hierbij vormt altijd het menselijk lichaam, dat gezond moet blijven en vanuit bewegingsoogpunt benaderd dient te worden. Human Instruments richt zich meer op probleemoplossende stoelen voor op de werkvloer zowel thuis als op kantoor.

De stoelen van Varier moeten naadloos passen bij het menselijk lichaam in al zijn dynamiek en complexiteit. Daarnaast moeten de zitoplossingen ook voor het oog een mooi design en daarbij behorende uitstraling bieden. "A Human Idea" is de filosofie van het voormalige Stokke, waarmee ze zoveel streven naar het fuseren van ergonomische kennis met esthetisch design.

Innovatieve en effectieve ergonomische oplossingen

De veelzijdige stoelen en zitmeubels van Varier zijn verdeeld over twee collecties: Human Design en Human Instruments. Het grote verschil tussen deze twee collecties is dat Human Design stoelen, vooral qua designmeubilair zeer in de smaak vallen, waarbij het moderne ontwerp gecombineerd is met een uitgebreide functionaliteit. Human Instruments daarentegen bieden ook een modern, organisch design, maar bij de stoelen in deze collectie is veel meer uitgegaan van de kantoorsituatie en het voorkomen van lichamelijke klachten, zoals rugpijn en nekklachten, met behulp van een hoog niveau aan ergonomische kennis en innovatief design.

Hoogwaardige afwerking voor jarenlang zitgenot

Varier biedt u zitgenot en gezondheid zowel in uw huiskamer als op kantoor met prijswinnend design en beroemde ergonomische stoelen, zoals 's werelds eerste kniestoel, de Balans stoel van designer Peter Opsvik. Alle stoelen en zitmeubels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier geproduceerd. U kunt, dankzij de afwerking van hoge Scandinavische kwaliteit, jarenlang zitgenot beleven aan uw Varier stoel en daarbij uzelf enorm veel lichamelijke ongemakken en hardnekkige rugpijn besparen, die u door een verkeerde zithouding mogelijk had kunnen ontwikkelen. Het Balans concept van Hans Chr. Mengshoel dwingt de gebruiker immers haast automatisch om een correcte zithouding aan te nemen.

Niet meer leverbare stoelen en krukken

Varier (Stokke) Move Wheels & Tilt

Mobiele uitvoering van de Varier/Stokke Move met dezelfde ergonomische eigenschappen dankzij het kantelmechanisme en de voorgevormde zadelzitting.

Bekijken

Varier (Stokke) Pendulum

De Pendulum van Varier is een prijsbewuste balansstoel, die uw lichaam in balans houdt in elke positie tijdens het zitten.

Bekijken

Heeft u voldoende informatie over Varier (Stokke)?

Ik wil graag een prijsopgave

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons op en wij gaan ons best doen om een scherpe en overtuigende prijs bij u neer te leggen.

Offerte aanvragen

Ik wil graag nog wat vragen

Vul dan hieronder ons contactformulier in of klik op de knop en stel ons gerust alle vragen die u nog heeft over de Varier (Stokke).

Contact opnemen

Contact opnemen

Op zoek naar persoonlijk advies, interesse om langs te komen in onze studio of behoefte aan een offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier.