FIRA Ergonomics Excellence Award

De Ergonomics Excellence Award wordt door de FIRA sinds 2000 uitgereikt aan producten en bedrijven, die ergonomie het best tot uiting brengen.

Speciaal voor werkgevers, die het welzijn van hun werknemers hoog in het vaandel hebben staan, heeft de FIRA in 2000 de Ergonomics Excellence Award in het leven geroepen. FIRA staat voor Furniture Industry Research Association en is ruim 60 jaar geleden opgericht als gezamelijk initiatief van diverse spelers binnen de meubelindustrie. De FIRA dient als een expertise platform van de branche, die veiligheid en kwaliteit van de producten voorop stelt en daarmee de stabiliteit van de meubelindustrie effectief bewaakt.

Om helderheid te bieden toen ergonomie vormen van een soort hype aan begon te nemen, heeft de FIRA zich toegelegd om het kaf van het koren te scheiden. Het label ergonomisch werd te pas en te onpas toegewezen aan allerhande producten, maar met de Ergonomics Excellence Award probeert de FIRA sinds 2000 alleen die producten, die aan de hoogste standaarden kunnen voldoen, te promoten als ware ergonomische meubels. Zo krijgen de fabrikanten, die echt ergonomie het hoogste in het vaandel hebben staan, die erkenning van de FIRA die ze verdienen.

Gerelateerde bureaustoelen en andere zitoplossingen

Herman Miller Aeron
Herman Miller Aeron
vanaf € 1.156,20 excl. BTW
vanaf 2-9 werkdagen
in showroom
RH Logic 400 & 300
RH Logic 400 & 300
vanaf € 1.208,70 excl. BTW
vanaf 2-9 werkdagen
in showroom
RH Extend
RH Extend
vanaf € 826,20 excl. BTW
vanaf 2-3 weken