"Bureaustoel Rotterdam" gezocht?

Dan zit je hier helemaal goed. Wij zijn BureaustoelWijzer en we hebben een toffe showroom vol zitoplossingen in de historische Tollensfabriek aan de Schie. En ook nog eens echt verstand van gezond en pijnvrij zitten.

Als je op zoek bent in onze regio naar een serieuze bureaustoel of een ergonomische werkplek, voor thuis of op kantoor, dan moet je echt even bij ons komen kijken. Wij zijn dé bureaustoel experts van Nederland en België, dus ook zeker van Rotterdam, Rijnmond en alles in een straal daaromheen. True story.

Een bak aan ervaring zonder kapsjones

Wij zijn Rotterdammers in hart en nieren, echt van die niet lullen maar poetsen types en wars van kapsjones. Maar verstand van bureaustoelen, design en ergonomisch werken, dat hebben we wel. Een hoop praktische kennis en een bak aan ervaring. Laat je verrassen en plan eens een bezoekje aan ons in.

Onze showroom én magazijn zijn gevestigd in de iconische Tollensfabriek in het noorden van Rotterdam. Ideaal gelegen bij zowel de A13 als de A20, dus perfect bereikbaar en natuurlijk geheel gratis parkeren direct voor de deur. Bij ons kan dat gewoon nog. De Tollensfabriek is een historisch gebouw waar ooit verf en coatings werden geproduceerd. Nu is het een bedrijfsverzamelgebouw waar wij wel bijna het mooiste plekje hebben al zeggen we het zelf. Soms ook wel de miniatuur Van Nelle genoemd om de overeenkomsten qua uitstraling met zijn grote broer enkele kilometers verderop. Wij zijn het daar helemaal mee eens.

Gewoon een keer langskomen in Rotterdam

Gelegen direct aan de Schie en vlakbij historisch Overschie zijn wij gevestigd in een heel mooi stukje Rotterdam. Dus woon of werk je in de regio Rotterdam? Of vind je het niet erg of juist heel leuk om Rotterdam te bezoeken? En zoek je een bureaustoel waarmee je echt vele jaren vooruitkan? Wil je van je rugpijn af of dat liever voorkomen? Dan nodigen wij je met klem uit om een keer langs te komen. Geheel vrijblijvend natuurlijk, daar doen we echt niet moeilijk over. Gewoon een keertje je licht opsteken bij ons, op afspraak in onze showroom, of op afstand via de mail of telefoon, het kan zeker geen kwaad. Sterker nog, we weten zeker dat wij je kunnen helpen. Met al onze ervaring en een hele mooie diverse collectie gaan we er absoluut uitkomen.

Oh ja, en de prijs, daar worden we het natuurlijk ook gewoon over eens. Tot nu toe is dat altijd gelukt in ieder geval.

We zien of horen je graag!

Kom het ervaren met een bezoekje of ga eerst wat rondkijken op onze site

Chat met ons via WhatsApp
BureaustoelWijzer profiel afbeelding
BureaustoelWijzer
Beschikbaar via WhatsApp

Heb je een vraag? Via WhatsApp Business zijn we vaak snel bereikbaar en krijg je vaak ook snel antwoord. Anders komen we z.s.m. bij je terug.

WhatsApp QR code Scan deze QR code op je mobiel om je WhatsApp chat met ons op te starten.

Gebruik WhatsApp via je browserStart WhatsApp en chat met ons